Skip to main content

Collageen tekort

Kun je last hebben van een collageen tekort? Het antwoord op deze vraag is, ja. Dat kan. In dit artikel leggen we je graag uit hoe dit zit.

Last van een collageen tekort?

Van nature maakt ons lichaam het eiwit collageen aan. Je lichaam pakt aminozuren (bouwstenen van eiwitten) uit de voeding en zit deze in elkaar. Dit proces verloopt steeds wat minder efficiënt als we ouder worden. Als we niets doen, neemt de hoeveelheid collageen in ons lichaam dan ook af. Deze afname kan flink versterkt worden door factoren uit de omgeving, zoals zonlicht, stress, roken of een vervuilde omgeving. Deels hebben we deze zaken in de hand, maar niet allemaal. Een tekort van collageen ligt dan voor de hand.

Collageen tekort verhelpen

Het goede nieuws is dat er een oplossing is voor een collageen tekort en dat is het innemen van extra collageen. Collageen is verkrijgbaar in verschillende poeders. Afhankelijk van het precieze product neem je capsules, of neem je dit poeder in met water.

Het collageenpoeder wordt in je spijsverteringskanaal afgebroken en je hebt dan een verse hoeveelheid aminozuren die je lichaam kan gebruiken om nieuw collageen aan te maken. Sommige collageenpoeders, waaronder Mardanti, bevatten naast collageenpoeder nog vitamine C. Dit is een hulpstof die het lichaam helpt om de aanmaak van collageen efficiënter te maken. Mardanti Collageen Booster is een collageen poeder verrijkt met Vitamine C, Riboflavine, Biotine, Zink, Koper en Hyaluronzuur dat zorgt voor soepelheid en hydratatie van de huid, haar en nagels van binnenuit. Regelmatig gebruik van Mardanti Collageen Booster draagt bij aan de huidtextuur, vermindert rimpels en ondersteunt de conditie van het haar.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten