Skip to main content

Collageen poeder werking

De collageen poeder werking van Mardanti en andere producten is heel duidelijk. Collageen is een eiwit dat veel voorkomt in je huid en je spieren. Er zijn verschillende typen collageen, elk met een eigen functie. Type I en type II collageen komt veel voor in de huid. Type X tref je juist aan in het bindweefsel van de gewrichten. In tegenstelling tot wat je zou denken, gaat de collageen niet direct naar je huid. Het wordt eerst afgebroken in je darmstelsel tot aminozuren, de bouwstenen van elk eiwit. Daarna worden deze aminozuren naar de huid gebracht en daar weer in elkaar gezet.

Collageen poeder hoe werkt het?

Collageen poeedr, hoe werkt het? Dat is een vraag die wij bij Mardanti vaak krijgen. Een terechte vraag, want hoe collageenpoeder werkt is wat anders dan de meeste mensen verwachten.

Collageen poeder, hoe werkt het?

Collageen is een eiwit dat voorkomt in verschillende onderdelen van ons lichaam, zoals de spieren, gewrichten en de huid. Wat de meeste mensen verwachten als antwoord op de vraag hoe collageen poeder werkt is dit: je neemt collageen in en dit gaat rechtstreeks naar je huid. Niets is minder waar. Je lichaam breekt de collageen eerst af in kleine stukjes. Deze kleine stukjes, aminozuren, gaan vervolgens naar je huid. waar je lichaam deze weer in elkaar zet. Sommige collageenpoeders, waaronder Mardanti, hebben vitamine C als ingrediënt opgenomen. Dit is een hulpstof die het opnieuw maken van collageen makkelijker maakt.

Een tweede misverstand over collageen is dat er maar een soort collageen poeder is. Hoe werkt het echt? Er zijn verschillende typen collageen in ons lichaam, elk met een iets a ndere functie. Type I en Type II komen veel in onze huid, terwijl type X veel voorkomt in gewrichten. In totaal zijn er meer dan twintig typen collageen. Daarnaast kan collageen uit verschillende bronnen komen.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten