Skip to main content

Collageen

Wat is collageen?

Collageen zorgt voor stevigheid in het lichaam, ook dus in de huid. Collageen is onderdeel van het bindweefsel en is een belangrijk eiwit (een structuur eiwit) dat zorgt voor stevigheid in het gehele lichaam. Collageen is dus eigenlijk de lijm die onze organen en weefsels bij elkaar houdt. Het is het meest voorkomende eiwit in het gehele lichaam, en maakt ongeveer 30% uit van het totale eiwitgehalte. Waaronder je botten, pezen en banden maar dus ook je haren, nagels en je huid. De collageenvezels zorgen voor stevigheid.

Waar zit collageen in de huid?

De huid bestaat uit drie delen: de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. De overgrote meerderheid van het collageen in onze huid wordt aangetroffen in de dermis (de lederhuid), waar het ook wordt geproduceerd. De lederhuid is 1 tot 3 millimeter dik en voornamelijk gevuld met collageen en elastinevezels. Het collageen in de lederhuid be√Įnvloed de huidstructuur en de stevigheid van binnenuit. Als we jong zijn, produceert ons lichaam van nature voldoende collageen waardoor ons gezicht er zichtbaar glad en gezond uitziet. Wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen langzaam af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan.

Hoezo neemt de hoeveelheid collageen af?

De fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van de lederhuid en zijn van essentieel belang voor een stevige en elastische huid. Zij zijn namelijk in staat alle moleculen te produceren die de huid ondersteunen, zoals collageen en elastische vezels. Met het ouder worden gaan de fiboblasten steeds minder hard werken, waardoor de elastine en collageenvezels minder krachtig worden en beschadigd raken. Hierdoor wordt minder collageen en elastine aangemaakt. Het gevolg hiervan is dat de lederhuid zijn stevigheid en elasticiteit verliest. We moeten de fibroblasten dus tijdig activeren en stimuleren opdat ze collageen blijven aanmaken. Dit kan op allerlei manieren, bv. needling, laser, maar ook door voeding- en collageenssupplementen.

Vanaf welke leeftijd neemt collageen af?

Collageen maakt ons lichaam dus zelf aan. Maar tussen je 25e en 30e levensjaar kan het lichaam steeds minder goed collageen aanmaken. Onze huidcellen steeds minder hard werken, waardoor de celactiviteit af neemt. Hierdoor ontstaan veranderingen in de huid. Vanaf eind twintig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen. De huid van ouderen is daarom ook slapper en dunner dan die van jongere mensen. Collageen afname zorgt daarnaast voor spieren en gewrichten die minder soepel worden. Zo wordt het lichaam stijver en kun je minder soepel bewegen.

Hoe kom ik aan collageen?

Er zijn drie manieren om te zorgen dat er geen collageentekort ontstaat:

  • Collageen uit voeding halen.¬†Voedingsmiddelen die rijk zijn aan collageen worden gemaakt van de botten, het kraakbeen en de huid van dieren. Hierbij kun je denken aan bouillon. Het nadeel van collageen uit voeding halen is dat het voedingsmiddel eerst door het lichaam moet worden afgebroken om het collageen beschikbaar te maken. Bovendien bestaat ons huidige voedingspatroon uit minder bronnen van collageen dan vroeger.
  • De collageen aanmaak stimuleren. Vitamine C, de aminozuren glycine en proline en het mineraal koper bevorderen de natuurlijke aanmaak van collageen in het lichaam, maar zorgen niet voor een directe toename van collageen.
  • Supplementen.¬†Een collageen supplement bevat een hoge concentratie collageen, meestal afkomstig van vis of rund. Het voordeel van een collageen supplement is dat het collageen relatief makkelijk wordt opgenomen in het lichaam.

Hoe werkt een collageen supplement?

Om via de bloedbaan onze weefsels te bereiken, moet collageen worden opgebroken tot kleinere stukjes eiwit, ook wel collageen peptiden genoemd. Collageen peptiden zijn korte strengen van aminozuren. Collageen peptiden kunnen de aanmaak van collageen in weefsels stimuleren door cellen te activeren die collageen produceren. Ook kunnen collageen peptiden beschadigde elastine- en collageenvezels repareren.

Wat is gehydrolyseerd collageen poeder?

Wanneer je kiest voor een¬†gehydrolyseerd collageen supplement, wil dit zeggen dat het collageen met behulp van een¬†enzym al ‚Äėopgeknipt‚Äô is in peptiden. Hydrolysaat betekent dat de eiwitten gedeeltelijk zijn afgebroken en daardoor sneller door het lichaam worden opgenomen.

Gehydrolyseerd collageen poeder is gebaseerd op een dierlijk eiwit dat erg lijkt op ons eigen collageen. Er zijn meer soorten collageen, maar de variant waar we het hier over hebben heet Type 1 en is verantwoordelijk voor de gezondheid van je spieren, botten, haar en huid. Dat het gehydrolyseerd is, betekent dat het collageen wordt opgesplitst in kleinere ketens van aminozuren. Dit zorgt ervoor het collageen na inname makkelijker verteerd wordt, waardoor het beter wordt opgenomen in je lichaam. En dit is belangrijk, want zo zorgt ons product ervoor dat je heel snel voldoende eiwitten hebt om je spieren en botten goed te laten functioneren.

Wat voordelen van gehydrolyseerd collageen poeder?

Gehydrolyseerd collageen poeder:

  • Is 100% natuurlijk
  • Is uitgebreid getest
  • Gaat de veroudering tegen
  • Draagt bij aan soepele gewrichten
  • Maakt je botten sterker en je spieren soepeler
  • Is neutraal van smaak, goed oplosbaar

Mardanti Collageen

Wat zijn de ingredi√ęnten van Mardanti Collageen?

Mardanti collageen poeder bestaat uit 100% gehydrolyseerd viscollageen, Vitamine C, Riboflavine, Biotine, Zink, Koper, Hyaluronzuur en natuurlijke aardbei smaakaroma. De inhoud van een Mardanti collageen pot is 150 gram. Dit is voldoende voor 30 dagen collageen verzorging.

Samenstelling per dag:

Vitaminen Mineralen 100 g 5g RDA %RDA
Vitamine C mg 200,00 100,00 80,00 125,00
Biotine (B8)¬†¬Ķg 1000,00 50,00 50,00 100,00
Riboflavine (B2) mg 8,40 0,40 1,40 30,00
Zink mg 60,10 3,00 10,00 30,00
Koper mg 6,00 0,30 1,00 30,00
Niacine (B3) mg 96,00 4,80 16,00 30,00
Hyaluronzuur ¬Ķg 2000,00 100,00 1000,00 1000,00

Ingredi√ęnten: gehydroliseerd collageen (vis), natuurlijk aardbei aroma, hyaluronzuur (natrium hyaluronaat), vitamine C ascorbinezuur, zinkbisglycinaat, vitamine B3 nicotinezuur, kopergluconaat, vitamine B2 riboflavine, vitamine B8 100% biotine, zoetstof: sucralose

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl.

Welk type collageen bevat Mardanti Collageen?

Mardanti Collageen op basis van vis bestaat uit collageen type 1. Dit type collageen bevindt zicht vooral in de huid, haar, nagels, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen en bloedvaten.

Welke vissoort wordt gebruikt voor Mardanti collageen?

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld en willen zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom biedt Mardanti collageen op basis van de Tilapia en Pangasius vis met het MSC keurmerk. Er wordt dus alleen gebruik gemaakt van visserijen die duurzaam gecertificeerd zijn door de Marine Stewardship Council.

Ik gebruik een gezichtscrème met collageen, werkt dat hetzelfde als collageen poeder met vitamine C?

Collageen poeder met vitamine C, werkt op de diepe laag van de huid en de dermis om de sterkte, elasticiteit en hydratatie te verhogen. Door de toevoeging van vitamine C wordt de collageen beter opgenomen en kun je dit in tegenstelling tot een gezichtscrème niet alleen voor het gezicht, maar voor het behandelen van je hele huid gebruiken.

Voor welke leeftijd is Mardanti collageen geschikt en hoe werkt het?

Collageen wordt met name gebruikt door personen vanaf 25 jaar en ouder. Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar vertraagt de activiteit van de huidcellen waardoor er een vermindering van collageendichtheid ontstaat en de huidveroudering start.

Mardanti Collageen is een revolutionaire schoonheid verbeterende drank op basis van gehydrolyseerde collageen peptiden. Dit werkt op de diepe laag van de huid en de dermis om de sterkte, elasticiteit en hydratatie te verhogen. 

Is Mardanti Collageen alleen geschikt voor vrouwen?

Mardanti Collageen is geschikt zowel voor vrouwen als mannen en beiden kunnen de collageendrank op dezelfde manier gebruiken.

Wat maakt het Peptan¬ģ collageen zo speciaal en werkzaam?

Peptan¬ģ collageen peptiden zijn Type¬†I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan¬ģ is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht).

Peptan¬ģ collageen peptiden werden geoptimaliseerd voor een¬†snelle biologische beschikbaarheid en activiteit, en hun gehydrolyseerde vorm zorgt voor een gemakkelijke vertering bij de mens en een excellente absorptie. Meer dan 90% van de Peptan¬ģ collageen peptiden zijn beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname. Het is een bioactief ingredi√ęnt dat specifiek werd ontwikkeld omwille van de verschillende gezondheidsvoordelen en functionele eigenschappen.

Is het resultaat van het Mardanti Peptan¬ģ collageen bewezen?

Peptan¬ģ collageen peptiden leveren verschillende gezondheidsvoordelen op en vertonen unieke bioactieve eigenschappen in het lichaam. Investeren in wetenschappelijk onderzoek en klinische studies is noodzakelijk, en wetenschappelijke studies worden permanent uitgevoerd, inclusief in-vitro, in-vivo en klinisch onderzoek om Peptans¬ģ gezondheidsvoordelen verder te onderbouwen en de potentiele applicaties uit te breiden.

Bewezen¬†gezondheidsvoordelen¬†van Peptan¬ģ:

Gezonde en mooie huid: een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis aan de binnenkant nodig en collageen peptiden, kunnen de kwaliteit van de huid significant verbeteren. De zogenoemde ‚ÄėSchoonheid van binnenuit‚Äô oplossingen zoals nutri-cosmetica en nutritionele supplementen ondersteunen de huid van binnenuit.

Verstevigen van beenderen: indien toegediend als supplement, kunnen collageen peptiden de opbouw en het behoud van gezonde en sterke beenderen ondersteunen, zoals aangetoond in meerdere in vitro, in vivo en klinische trials.

Behoud van spiermassa: sarcopenia is het leeftijdsgebonden verlies van spiermassa en -functie. Oefeningen en adequate inname van gemakkelijk verteerbare prote√Įnen is van vitaal belang om de effecten van deze aandoening tegen te gaan. Als bioactieve prote√Įne, kan Peptan¬ģ helpen bij het behoud van spiermassa in ouderen.

Wat zijn de ingredi√ęnten van Mardanti Collageen?

Het bestaat per dagdosering uit 5 g, 4,15 g collageen op basis van vis. Verder zit er 275 mg vitamine C (ascorbinezuur) in voor een betere opname van de collageen, smaakaroma aardbei, natuurlijke kleurstof (bietenrood), 0,01 g zout en 0,07 g sucralose.

Mardanti Serums

Welke beauty serums zijn er?

Vitamine C Serum: Vitamine C Booster voor een dagelijkse bevordering van de productie van collageen. Het Vitamine C Serum bevat 20% Vitamine C, dit is een ultieme boost voor elke dag en essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsels) Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen.

Hyaluronic Serum: Hyaluronzuur¬†is¬†een verbluffend hydraterend ingredi√ęnt en het helpt het vocht in de huid vast te houden en de natuurlijke huidbarri√®re te herstellen.

Het Hyaluronic Serum is een vocht inbrengend serum. Hyaluronzuur wordt na uw 30e levensjaar niet voldoende meer aangemaakt dus het toevoegen ervan is zeer aan te raden. Het hyaluronic serum is goed voor een verhoogde gladheid, verzachting en vermindering van rimpels.

Het Retinol Serum, een vorm van vitamine A helpt bij het verhogen van de cel- en huidvernieuwing Retinol kan zich binden aan onze huidcellen, deze vernieuwen en de weefselstructuur verbeteren. Hierdoor worden rimpels minder diep en wordt het ontstaan van nieuwe rimpels vertraagd. Retinol voedt de huid, verbetert de textuur om de huid een gezonde glans te geven en vervaagt verkleuringen.

Hoe gebruik ik de beauty serums voor het beste resultaat?

Het Vitamine C en Hyaluronic Serum kunt u iedere dag 1 a 2 keer gebruiken. We raden het aan de serums niet tegelijkertijd te gebruiken. Gebruik Vitamine C bijvoorbeeld in de ochtend en het Hyaluronic Serum in de avond. Retinol adviseren we langzaam op te bouwen. Het beste moment is in de avond aangezien Retinol je huid gevoelig maakt voor zonlicht. De 3 serums kunt u prima combineren.

Mogen de beauty serums ook rondom de ogen gebruikt worden?

We raden aan de serums niet te dicht onder de ogen te gebruiken.

Hoe lang kan ik met een beauty serum doen?

Indien u de serums 1 a 2 keer per dag gebruikt, kunt u ongeveer 1 tot 3 maanden met een serum doen.

Wat is het verschil tussen een beauty serum en een crème?

Een serum heeft vaak een dunnere substantie dan een cr√®me. Een serum bevat veel meer actieve ingredi√ęnten dan een cr√®me. De dunnere substantie heeft hierbij als functie dat het product snel opgenomen kan worden in de huid. Het is een dunne emulsie met een hele hoge concentratie actieve werkstoffen, die direct door de huid wordt opgenomen.

Hoe lang zijn de serums houdbaar?

De serums hebben een houdbaarheidsdatum van ongeveer twee jaar.

Bevatten de beauty serums siliconen, sulfaten of parabenen?

Alle beauty serums zijn vrij van siliconen, sulfaten (SLS en SLES), parabenen en Polythylene Glycol.

Gebruik

Voor welke leeftijd is Mardanti collageen geschikt?

Vanaf het 25e levensjaar daalt de productie van collageen in uw lichaam, hierdoor ontstaat huidveroudering en kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Rond deze leeftijd is het aan te raden om te beginnen met het innemen van collageen.

Het is nooit te laat om te starten. Zelfs als op latere leeftijd heeft het nog zeer positieve gezondheidsvoordelen!

 

Hoeveel Mardanti Collageen poeder mag ik dagelijks gebruiken?

We adviseren om dagelijks 5 g (1 dosering) en maximaal 10 g (2 doseringen) van Mardanti Collageen te gebruiken.       

Waarmee kan ik Mardanti Collageen het beste aanmaken?

Je kunt de Mardanti Collageen poeder inclusief vitamine C mengen in zowel warme als koude dranken, maar ook in een smoothie of yoghurt.

Schenk eerst het water in je glas en voeg vervolgens de poeder toe, dan even flink roeren voordat je het opdrinkt.

Op welk tijdstip kan ik het beste Mardanti collageen gebruiken?

U kunt Mardanti collageen op  elk gewenst moment van de dag gebruiken. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag (half uur voor het ontbijt) of 2 uur (of later) na de laatste maaltijd innemen voor een maximale absorptie.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken tijdens zwangerschap of als ik borstvoeding geef?

Ondanks dat het bekend is dat collageen bijdraagt aan een veilige toevoer van belangrijke eiwitten en aminozuren, raden we aan te allen tijde je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken in combinatie met medicatie?

Zover we weten interfereert Mardanti Collageen niet met medicatie. We raden aan van tevoren de ingredi√ęnten te bekijken en we adviseren voor gebruik je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Welke allergenen bevat Mardanti Collageen?

De collageen is gemaakt op basis van vis. Controleer voor gebruik de ingredi√ęnten en bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Is het gebruik van Mardanti Collageen veilig?

Bij een juiste inname van het product en wanneer je geen allergie of intolerantie hebt voor √©√©n van de ingredi√ęnten is het gebruik zover bekend veilig. Let wel: Nierpati√ęnten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie. Bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Hoe smaakt het Mardanti collageen poeder?

Collageen poeder staat er om bekend dat het nog wel eens bitter kan proeven. Daarom heeft Mardanti ervoor gekozen om een frisse aardbei en aardbei smaak toe te voegen. Ideaal dus om te mixen met water.

Hoe lang moet ik Mardanti Collageen gebruiken om verschil te kunnen opmerken?

Bij een juiste inname van de dagelijkse dosering, zou je het verschil kunnen opmerken na 6 weken. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen naar gelang de behoefte aan collageen. Ook kan je voedingspatroon / levensstijl de resultaten be√Įnvloeden.

Op basis van onze klantenreacties kunnen we de volgende resultaten concluderen:

15 dagen: Je ervaart al een meer gevoede huid en gezonder uitziend haar.

30 dagen: Je huid is voller , gehydrateerd en heeft meer glans. Ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Veel klanten ervaren daarnaar voller en glanzend haar.

60 dagen: Je huid ziet er zichtbaar jonger uit. Je hebt een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook je haar én nagels zijn in kwaliteit zichtbaar verbetert.

Hoe lang mag ik Mardanti Collageen gebruiken en hoe lang is het houdbaar?

Je kunt Mardanti Collageen net zo lang gebruiken als je zelf wilt.

Mardanti Collageen poeder kun je gebruiken tot de aangegeven houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Voor welke leeftijd is Mardanti collageen geschikt?

Vanaf het 25e levensjaar daalt de productie van collageen in uw lichaam, hierdoor ontstaat huidveroudering en kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Rond deze leeftijd is het aan te raden om te beginnen met het innemen van collageen.

Het is nooit te laat om te starten. Zelfs als op latere leeftijd heeft het nog zeer positieve gezondheidsvoordelen!

 

Hoeveel Mardanti Collageen poeder mag ik dagelijks gebruiken?

We adviseren om dagelijks 5 g (1 dosering) en maximaal 10 g (2 doseringen) van Mardanti Collageen te gebruiken.       

Waarmee kan ik Mardanti Collageen het beste aanmaken?

Je kunt de Mardanti Collageen poeder inclusief vitamine C mengen in zowel warme als koude dranken, maar ook in een smoothie of yoghurt.

Schenk eerst het water in je glas en voeg vervolgens de poeder toe, dan even flink roeren voordat je het opdrinkt.

Op welk tijdstip kan ik het beste Mardanti collageen gebruiken?

U kunt Mardanti collageen op  elk gewenst moment van de dag gebruiken. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag (half uur voor het ontbijt) of 2 uur (of later) na de laatste maaltijd innemen voor een maximale absorptie.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken tijdens zwangerschap of als ik borstvoeding geef?

Ondanks dat het bekend is dat collageen bijdraagt aan een veilige toevoer van belangrijke eiwitten en aminozuren, raden we aan te allen tijde je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken in combinatie met medicatie?

Zover we weten interfereert Mardanti Collageen niet met medicatie. We raden aan van tevoren de ingredi√ęnten te bekijken en we adviseren voor gebruik je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Welke allergenen bevat Mardanti Collageen?

De collageen is gemaakt op basis van vis. Controleer voor gebruik de ingredi√ęnten en bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Is het gebruik van Mardanti Collageen veilig?

Bij een juiste inname van het product en wanneer je geen allergie of intolerantie hebt voor √©√©n van de ingredi√ęnten is het gebruik zover bekend veilig. Let wel: Nierpati√ęnten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie. Bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Hoe smaakt het Mardanti collageen poeder?

Collageen poeder staat er om bekend dat het nog wel eens bitter kan proeven. Daarom heeft Mardanti ervoor gekozen om een frisse aardbeien aardbei smaak toe te voegen. Ideaal dus om te mixen met water.

Hoe lang moet ik Mardanti Collageen gebruiken om verschil te kunnen opmerken?

Bij een juiste inname van de dagelijkse dosering, zou je het verschil kunnen opmerken na 6 weken. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen naar gelang de behoefte aan collageen. Ook kan je voedingspatroon / levensstijl de resultaten be√Įnvloeden.

Op basis van onze klantenreacties kunnen we de volgende resultaten concluderen:

15 dagen: Je ervaart al een meer gevoede huid en gezonder uitziend haar.

30 dagen: Je huid is voller , gehydrateerd en heeft meer glans. Ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Veel klanten ervaren daarnaar voller en glanzend haar.

60 dagen: Je huid ziet er zichtbaar jonger uit. Je hebt een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook je haar én nagels zijn in kwaliteit zichtbaar verbetert.

Hoe lang mag ik Mardanti Collageen gebruiken en hoe lang is het houdbaar?

Je kunt Mardanti Collageen net zo lang gebruiken als je zelf wilt.

Mardanti Collageen poeder kun je gebruiken tot de aangegeven houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Voor welke leeftijd is Mardanti collageen geschikt?

Vanaf het 25e levensjaar daalt de productie van collageen in uw lichaam, hierdoor ontstaat huidveroudering en kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Rond deze leeftijd is het aan te raden om te beginnen met het innemen van collageen.

Het is nooit te laat om te starten. Zelfs als op latere leeftijd heeft het nog zeer positieve gezondheidsvoordelen!

 

Hoeveel Mardanti Collageen poeder mag ik dagelijks gebruiken?

We adviseren om dagelijks 5 g (1 dosering) en maximaal 10 g (2 doseringen) van Mardanti Collageen te gebruiken.       

Waarmee kan ik Mardanti Collageen het beste aanmaken?

Je kunt de Mardanti Collageen poeder inclusief vitamine C mengen in zowel warme als koude dranken, maar ook in een smoothie of yoghurt.

Schenk eerst het water in je glas en voeg vervolgens de poeder toe, dan even flink roeren voordat je het opdrinkt.

Op welk tijdstip kan ik het beste Mardanti collageen gebruiken?

U kunt Mardanti collageen op  elk gewenst moment van de dag gebruiken. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag (half uur voor het ontbijt) of 2 uur (of later) na de laatste maaltijd innemen voor een maximale absorptie.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken tijdens zwangerschap of als ik borstvoeding geef?

Ondanks dat het bekend is dat collageen bijdraagt aan een veilige toevoer van belangrijke eiwitten en aminozuren, raden we aan te allen tijde je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Mag ik Mardanti Collageen gebruiken in combinatie met medicatie?

Zover we weten interfereert Mardanti Collageen niet met medicatie. We raden aan van tevoren de ingredi√ęnten te bekijken en we adviseren voor gebruik je medisch specialist / apotheker te raadplegen.

Welke allergenen bevat Mardanti Collageen?

De collageen is gemaakt op basis van vis. Controleer voor gebruik de ingredi√ęnten en bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Is het gebruik van Mardanti Collageen veilig?

Bij een juiste inname van het product en wanneer je geen allergie of intolerantie hebt voor √©√©n van de ingredi√ęnten is het gebruik zover bekend veilig. Let wel: Nierpati√ęnten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie. Bij twijfel raden we te allen tijde aan te overleggen met je medisch specialist / apotheker.

Hoe smaakt het Mardanti collageen poeder?

Collageen poeder staat er om bekend dat het nog wel eens bitter kan proeven. Daarom heeft Mardanti ervoor gekozen om een frisse aardbeiensmaak toe te voegen. Ideaal dus om te mixen met water.

Hoe lang moet ik Mardanti Collageen gebruiken om verschil te kunnen opmerken?

Bij een juiste inname van de dagelijkse dosering, zou je het verschil kunnen opmerken na 6 weken. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen naar gelang de behoefte aan collageen. Ook kan je voedingspatroon / levensstijl de resultaten be√Įnvloeden.

Op basis van onze klantenreacties kunnen we de volgende resultaten concluderen:

15 dagen: Je ervaart al een meer gevoede huid en gezonder uitziend haar.

30 dagen: Je huid is voller , gehydrateerd en heeft meer glans. Ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Veel klanten ervaren daarnaar voller en glanzend haar.

60 dagen: Je huid ziet er zichtbaar jonger uit. Je hebt een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook je haar én nagels zijn in kwaliteit zichtbaar verbetert.

Hoe lang mag ik Mardanti Collageen gebruiken en hoe lang is het houdbaar?

Je kunt Mardanti Collageen net zo lang gebruiken als je zelf wilt.

Mardanti Collageen poeder kun je gebruiken tot de aangegeven houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Service

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland en Belgi√ę wordt een bestelling van Mardanti Collageen gratis bezorgd. Voor een zending naar Duitsland, Frankrijk en Spanje rekenen we ‚ā¨9,95 aan verzendkosten.

Wat is de levertijd?

Doorgaans voor 23:59 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Houdt rekening met extra drukte bij de desbetreffende vervoerder. Het kan voorkomen dat je bestelling door drukte bij de vervoeder, langer onderweg is. Zodra je bestelling daadwerkelijk verzonden is, ontvang je van ons een bericht met een track & trace code waarmee je de zending van je bestelling kunt volgen. Heb je deze niet ontvangen? Check dan je spambox!

Bezorging wijzigen?

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin de track & trace van de desbetreffende vervoerder. Voor bezorgopties adviseren we je deze e-mail zorgvuldig door te nemen en de link van de track & trace te openen.

Als je bestelling met GLS verzonden is, ontvang je een mail met de GLS track & trace. Wanneer je de bezorging wilt wijzigen, omdat je bijvoorbeeld niet thuis bent op de verwachte leverdatum, dan kun¬† je via de link in de mail: ‚ÄėGLS FlexDeliveryService‚Äô of via ‚ÄėKies uw bezorgoptie‚Äô je bezorging wijzigen tot een aangegeven datum. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een GLS PakketShop, bezorging bij buren of een GLS-depot.

Hoe kan ik gebruikmaken van de aanbieding Mardanti Collageen 2+1 gratis?

Als de aanbieding nog geldig is, dan kun je het beste gebruikmaken van de speciale actie link die op de website staat. Bekijk de actie

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

We bieden de volgende betaalopties aan: Afterpay, iDeal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Sofortbanking, Paypal

Hoe en wanneer kan ik Mardanti bereiken?

Je kunt dagelijks met ons contact opnemen via chat of mail en telefonisch via onderstaande nummers:

Mardanti is het eenvoudigst en snelst te bereiken via de chatfunctie links onder de groene cirkel op de site.

Mail: [email protected]
Tel: +31 202 410 913
Ma t/m Vr 09.00 ‚Äď 17.00