Skip to main content

Betaling en Leveringsvoorwaarden

Voor 23:59 besteld, Morgen in Huis | Gratis bezorgd in Nederland en België

Op deze pagina vindt u de verzend, betaal en retourinformatie van mardanti.nl/. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

LEVERING EN LEVERINGSGEBIEDEN:
mardanti.nl levert in heel West Europa, met uitzondering van oorlogsgebieden en gebieden zonder postcode. Onze producten worden verzonden via PostNL U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met Track and Trace code ter bevestiging van uw bestelling.

KOSTEN VAN VERZENDING
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen die in Nederland en België afgeleverd dienen te worden:

UITVOERING VAN UW ORDER
Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Indien het niet mogelijk is uw pakket aan te bieden bij PostNL, bijv. vanwege sluiting op zondag of nationale feestdag(en), wordt uw bestelling verzonden op de eerstvolgende dag dat PostNL weer pakketten accepteert.

VEILIG BETALEN
De website van mardanti.nl/ is beveiligd met SSL. Alle data van u naar ons, en andersom, wordt versleuteld. Zodra u op de betaalknop klikt, schakelt deze website door naar de met SSL beveiligde verbinding van onze betaalprovider Mollie. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt betalen.

BETAALMOGELIJKHEDEN
Voor uw gemak bieden wij u een ruime keuze aan betaalmogelijkheden aan.

  • Afterpay
  • iDeal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Creditcard
  • Sofortbanking
  • Paypal

BELASTING TOEGEVOEGDE WAARDE (BTW)
Op al onze supplementen wordt 9% BTW in rekening gebracht. Voor onze Serums wordt 21% in rekening gebracht.

RETOURNEREN VAN GOEDEREN
Wij hanteren een herroepingtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Wilt u een product retourneren, dan kunt u dat ons laten weten.

HERROEPINGSFORMULIER
Producten dienen in de originele staat, ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden in een stevige verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de koper. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.