Skip to main content

Resultaten & Ervaringen met Mardanti

Wij waren al overtuigd van de werking van Collageen, maar inmiddels zijn wij ontzettend blij dat er steeds meer Mardanti collageen-fans ook overtuigd zijn. Wij hebben heel veel positieve klantervaringen ontvangen.

Ben jij ook zo tevreden? Deel dan je enthousiasme en help andere met het behalen van het optimale resultaat! Mocht jij nog niet weten wat het collageen poeder van Mardanti voor jou zou kunnen betekenen, lees dan snel verder.

Ik gebruik Mardanti al een tijdje en ben erg tevreden. Elke ochtend doe ik een schepje door de thee. Ik heb minder haaruitval en het groeit sneller en meer elasticiteit in.

@Long.tall.lous

Ik heb mijn bestelling goed en snel ontvangen. Ik ben benieuwd welke voordelen ik ga ervaren. Het smaakt in ieder geval heerlijk!

@Plovierskitchen

Ik heb het product nog niet zo lang in gebruik maar ik merk wel al verschil met mijn huid. Ik heb mijn hele leven een drogere huid en merk dat de laatste tijd de huid zachter aan voelt.

@leef_en_beleef

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen. Ik ben net begonnen met het collageen poeder en ik moet zeggen de smaak is echt heerlijk. Ik ben super benieuwd naar de resultaten.

@bo.momlife with acnes

Mijn huid voelt zo fris en comfortabel! Ik kan niet meer zonder, jullie hebben er een vaste klant bij. Mijn haar is ook een stuk sterker & voller ?

@pinter.est_her

Mardanti is een aanrader. Het product is gemakkelijk in gebruik , lost snel op en smaakt lekker. Na 1 maand begint mijn huid zachter aan te voelen. Ik voel mij nu ook veel fitter en merk een verschil in mijn haar en nagels .

@by_beata_style

ik gebruik het al een tijdje. Ik doe het collageen poeder heel vaak door mijn smoothie of een glas water. Mijn haar was na mijn operatie heel erg uitgevallen. Maar nu ik het collageen van Mardanti gebruikt is mijn haar veel voller geworden.

@the_cooking_mommy

Waaauw !! Wat een schitterend resultaat
Eindelijk een collageen poeder dat zijn werk doet en nog heerlijk is van smaak .
Mijn huid is er zichtbaar steviger door geworden .
Mijn diepere rimpels zijn minder geworden en mijn nagels beduidend sterker .
En het bevorderd ook nog is je haargroei .
Ik ben fan ♥️

rachelpeeraer

Mijn gezonde start van de dag. Ik meng het dagelijks in mijn yoghurt of smoothie! Mijn huid straalt, mijn rimpels zijn minder diep en mijn kraaienpootjes zijn zo goed als weg. Ik ben fan!

@marjan_purnama

Mijn huid voelt heerlijk en mijn haar oogt voller! Ik meng Mardanti Vanille altijd met mijn eerste kop koffie van de dag!

@linda.hutjes

Mark
Prima product echt een aanrader!

Diane
Sinds twee dagen gebruik dit product. Gisteren geprobeerd op te lossen in water, de poeder loste niet helemaal geen goed op. Vanmorgen een schepje in mijn zwarte koffie, de poeder loste goed op. Mijn koffie heeft een heerlijk vanille smaak. Van de werking kan ik nu natuurlijk weinig vertellen. Ik heb drie potten gekocht, maak deze op om het resultaat te kunnen beoordelen. Vandaar de 4 sterren dit is voor de smaak want die vind ik heerlijk.

inge kivit
gebruik het al 2 jaar mooi product en merk echt wel verschil krijg vaak complimenten over mijn huid merk dat nagels harder groeien en beter en sterker zijn geworden top product als aanvulling op dagelijkse verzorgings

Jacqueline Busink
Geweldig, gebruik het nu al ruim ‘n jaar

Mieke
Moet het nog bestellen….ben reuze benieuwd!!

Van den elzen
Super

H. Vromen
Tot nu toe ben ik tevreden over de Mardanti producten

Sjanie
Na drie maanden gebruik van mardanti zijn de schrale plekken in m’n gezicht verdwenen , na jarenlang getob met allerlei creme’s die niet werkte doet het collageen nu goed z’n werk. Ik ben 75 en heel tevreden

Ans
Goede klantenservice. Ik wist niet zo goed hoe ik het product het beste kan gebruiken, maar ik ben uitstekend geholpen. Erg deskundige klantenservice.
Ik ben net begonnen dus kan nog niet heel veel zeggen over het resultaat

Cherise
Ik gebruik het product al een aantal maanden en het werkt super. Mijn huid ziet er echt een stuk frisser en jonger uit. Enige nadeel is misschien dat je niet zonder kan..

Roxanne
heel fijn product! lost goed op in water en de smaak is goed. Volgens mij begon ik na 3 weken al verschil te merken, Mijn huid is egaler en voelt zacht

Jacobiene
Gebruik het al 9 maanden…maar ik merk dat mijn nagels verschrikkelijk snel groeien..ook mijn haren..en daar ben ik niet zo blij mee?!!

Radonya
Geweldig! En mega lekker!!

Anita
Erg jammer dat ik pas verschil begon te merken wanneer ik al bijna wilde stoppen. Ik ben pas 43 jaar. Ik heb toch nog maar even een pot aangeschaft om te kijken of mijn huid nog meer verbetert.

Flo
Ideaal als aanvulling op je gezichtsverzorging

Frederieke
Het duurde wel even voordat ik resultaat zag, maar ik moet zeggen dat mijn kraaienpootjes een stuk minder zichtbaar zijn.

Beau
Fijn product!

Ingrid
Heb geduld, bij mij duurde het 2 maanden voordat ik resultaat begon te zien. Mijn rimpels zijn veel minder diep

Daan
Ik moest even wennen aan de smaak, het werkt echt super! En daar gaat het tenslotte om. ?

Thea Braam
Ben 75 jaar en erg tevreden over Mardanti wil er op mijn leeftijd nog goed uitzien

Sofie
Ik heb weer een frisse en gezonde uitstraling. Eindelijk een supplement dat doet wat het beloofd. + met een heerlijke smaak!

Kim
Ik ben gewoon heel erg tevreden

Louise
Sinds dat ik dit gebruik heb ik al meerdere keren een cosmetische filler behandeling kunnen overslaan. Echt groot verschil!

Desiree
Top product. Enige nadeel is dat ik eerst een pot had besteld en nog geen resultaat zag. Ik ben ook 45 jaar, misschien dat het daar mee te maken heeft.

Sabrina
Mijn huid voelt minder trekkerig en ziet er na 2 maanden weer fris uit

Ria
Super product!!!! Ik ben 54 jaar, dus het duurde even voordat ik resultaat zag. Na 4 maanden was mijn mijn huid en haar is zichtbaar mooier geworden. Ik ben zeer tevreden en blijf het zeker gebruiken

Marja
De Mardanti collageen poeder werkt super goed. Ik gebruik het nu al 3 maanden dagelijks en voel me veel fitter en m’n huid, haar en nagels zijn zichtbaar verbeterd

Vera S
Gebruik het al zeker 11 mnd en het werkt voor mijn vooral voor mijn huid en haren, nagels amper, maar weet dat het voor iedereen anders werkt, ik ben er positief over en raad het iedereen aan.

Alexandra Tromp
Een tien na een maand minder lijntjes een gaver gezicht iedereen zag het top product

Jacqueline Busink
Top product, dit blijf ik gebruiken (mijn geheim voor mijn betere kwaliteit van o.a. nagels en haar)

Annie Hop
Ik ben 77 jaar en Ik wil er nog steeds graag goed uit zien, Mardanti is een hele goede oplossing om mijn huid en haar er beter doen uit zien, gebruik Het nu 1 maand en Ik zie al resultaat, Gelukkig heb Ik nog 2 potten en daarna Koop Ik er weer 3.

Annie Hoo
Ik ben razend enthousiast, bedankt voor de aanbieding. Nu een maand gebruik, morgen Met tweede bus verder. Zie nu al resultant van mij huid en ook mijn haar is in betere condition. Jurist omdat Ik al ouder ben en er nog graag goed uit zie, ben Ik enthousiast over Mardanti.