Skip to main content

Nog meer voordelen!

Daarnaast heeft Mardanti nog meer supplementen voor een nog beter resultaat voor je huid, haar en nagels toegevoegd! Elk supplement heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Lees hieronder welke!

Hyaluronic Boosting Serum
Hyaluronzuur is een verbluffend hydraterend ingrediënt en het helpt het vocht in de huid vast te houden en de natuurlijke huidbarrière te herstellen.

Vitamine C Boosting Serum
Het Vitamine C Serum bevat 20% Vitamine C, dit is een ultieme boost voor elke dag en essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsels) Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen.

Het Retinol Boosting Serum
Retinol, een vorm van vitamine A dat helpt bij het verhogen van de cel- en huidvernieuwing

Tips bij de aanschaf van collageen

Beoordeel zelf welk soort collageen bij je past. Vaak kan je achterhalen op welke manier het collageen bij de dierlijke bron vandaan wordt gehaald. Het kan bijvoorbeeld belangrijk voor je zijn of dit op een verantwoorde en duurzame manier gebeurd. Daarnaast kan je de webshop of een bepaald collageen merk vragen om een keurmerk 🙂 We adviseren je daarnaast om te kijken welke vitamine voor jou belangrijk zijn naar het gehydrolyseerde collageen poeder. Vitamine C is bevoordeeld essentieel voor de opname van het collageen. Daarnaast bieden Zink, koper en/of hyaluronzuur veel huid & haarvoordelen.

 

De voordelen van Mardanti Viscollageen

Mardanti biedt gehydrolyseerd viscollageen aan. Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld en willen zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom biedt Mardanti viscollageen op basis van de Tilapia en Pangasius vis met het MSC keurmerk. Er wordt dus alleen gebruik gemaakt van visserijen die duurzaam gecertificeerd zijn door de Marine Stewardship Council.

Daarnaast heeft Mardanti ervoor gekozen om essentiële huid, haar en nagel vitamine & mineralen toe te voegen aan het gehydrolyseerde viscollageen. Het unieke gehydrolyseerde vis collageen poeder van Mardanti is verrijkt met: Vitamine C, Riboflavine (B2), Biotine (B8), Zink, Koper en Hyaluronzuur.

Mocht je twijfelen welke collageentype het beste voor jou is, dan  staan onze beautyexperts klaar om je te adviseren 🙂

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten