Skip to main content

Collageen en vitamine C

Vitamine C is essentieel voor de synthese van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is aangeprezen voor het versnellen van de hersteltijd en het verlichten van pijnlijke gewrichten. Zonder voldoende vitamine C zal uw lichaam niet ten volle profiteren van collageen. Een studie suggereert dat hyaluronzuur de collageenproductie in het menselijk lichaam kan stimuleren. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, maar neemt af naarmate we ouder worden. Mardanti collageen is rijk aan vitamine C en aminozuren en kan de niveaus van hyaluronzuur en collageen in het lichaam verhogen, aangezien beide belangrijk zijn voor de huid.

Wat doet collageen en vitamine C voor de huid?

Wanneer het collageengehalte hoog is, is de huid zacht, glad en stevig. Collageen helpt de huidcellen zichzelf te vernieuwen en te herstellen. Zowel de niveaus als de kwaliteit van collageen beïnvloeden de huid.

Naarmate een persoon ouder wordt, produceert zijn lichaam minder van bepaalde soorten collageen en neemt de kwaliteit van collageen in het lichaam af.

Te weinig Collageen en Vitamine C kan leiden tot:

een verlies van elasticiteit in de huid en ander bindweefsel
lijnen, rimpels en losheid in de huid
gewrichts-stijfheid
Naarmate mensen ouder worden, treden er veranderingen in de collageenstructuur op die de binding tussen de verschillende huidlagen verzwakken. Dit zou de reden kunnen zijn waarom mensen rimpels en andere kenmerken ontwikkelen die verband houden met een ouder wordende huid.

Waarom is Collageen en Vitamine C zo essentieel?

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen. Toegevoegd aan een reageerbuisje met fibroblasten zorgt vitamine C voor een drastische aanmaak ervan. Ook op de menselijke huid stimuleert de vitamine de vorming van collageen. Verder kan het ingrediënt acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en uv-schade kan beperken. Al met al is de vitamine dus bijna een ‘verplicht nummer’ in je cosmeticaproduct.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten