Skip to main content

Om het effect van dit verlies van collageen te voorkomen of om te keren, kiezen sommige mensen ervoor om het ontbrekende collageen te vervangen door middel van een dieet en suppletie. U kunt dit doen door een collageensupplement te nemen of door voedingsmiddelen te eten die veel collageen bevatten.

Sommige sceptici zijn van mening dat het nemen van collageen niet meer zou moeten helpen dan het nemen van een ander eiwit. Ze wijzen erop dat het lichaam het collageen moet afbreken in zijn samenstellende aminozuren om het te kunnen gebruiken. Het bewijs ondersteunt echter het gebruik van collageensupplementen. Studies hebben aangetoond dat collageen effectief kan zijn voor een breed scala aan problemen.

Onderzoek naar collageen als antiverouderingssupplement heeft ook positieve resultaten opgeleverd, met objectieve vermindering van de diepte van de rimpels van de deelnemers. Collageensupplementen lijken ook de haargroei en sterkere nagels te ondersteunen. Maar het gebruik van collageen houdt niet op bij schoonheid, een cohort van atleten die orale collageensupplementen slikten, meldde verminderde gewrichtspijn.

Hoe collageen te nemen

U kunt collageen krijgen van sommige voedingsmiddelen, zoals bottenbouillon en wilde zalm. Vlees bevat over het algemeen een specifieke hoeveelheid collageen, maar degenen die aan de lichtere kant proberen te blijven, zoals een vegetarisch dieet, zullen dit eiwit niet direct consumeren, omdat planten geen collageen produceren, waardoor het aanvullen van collageen verschillende gezondheidsvoordelen kan opleveren.

Hoewel voedingsmiddelen die collageen bevatten nuttig kunnen zijn, is het moeilijk om te bepalen of u al dan niet zoveel collageen krijgt als u zou hopen. Om er zeker van te zijn dat u voldoende van dit nuttige eiwit binnenkrijgt, kunt u ervoor kiezen om gezuiverd collageen of collageenpeptiden te nemen.

Een collageensupplement kiezen

Collageen is er in vele kleuren en vormen. Topische preparaten die collageen bevatten, zijn populair, maar hun effecten zijn meestal oppervlakkig en tijdelijk, dit komt doordat alle topische toepassingen terechtkomen op de epidermislaag van de huid en geen invloed hebben op de dermislaag waar de gezondheid van de huid wordt bepaald. Het is beter om een ​​oraal supplement te nemen.

Mardanti Collageen

Een van de supplementen die gebaseerd is op deze uitgangspunten is de Mardanti Collageen Booster. Dit supplement bevat collageen met vitamine C. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt.

Mardanti Skincare Collageen wordt geleverd in een verpakking met 150 gram collageenpoeder. Afhankelijk van je wensen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op. Tijdens de nachtrust doet je lichaam de rest.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten