Skip to main content

Het is geen geheim dat collageen een eiwit is en de lijm die ons lichaam bij elkaar houdt, onze huid kracht en elasticiteit geeft en dode huidcellen vervangt naarmate we ouder worden. Maar wat misschien niet zo algemeen bekend is, zijn alle manieren waarop collageen uw haar kan aantasten. Kortom, het eiwit kan worden gebruikt om haaruitval aan te vullen en voor sterkere, meer weelderige lokken te zorgen en gelukkig voor diegenen die een gezonde haargroei willen bevorderen, zijn er momenteel genoeg collageensupplementen op de markt om precies dat te doen.

Collageen verhoogt de elasticiteit

Collageen is een aminozuur en gebruiken haarzakjescellen aminozuren om keratine-eiwit te produceren dat de haargroei, kracht en elasticiteit bevordert.

Collageen verbeterd de hydratatie

Collageen in collageensupplementen & een gezond spijsverteringskanaal ondersteunt om het slijmvlies van de darmen te beschermen en te genezen, wat leidt tot maximale eiwitopname – en dus gezonder haar.

Naast het maken van plaats voor een gezond spijsverteringskanaal, werkt collageen in dagelijkse supplementen in synergie met componenten zoals hyaluronzuur om de structuur van de dermis van de huid en de omgeving rond de follikel te ondersteunen, te hydrateren en opnieuw op te bouwen. Dit ondersteunt ook de bloedvaten in de dermis, wat een betere verspreiding van voedingsstoffen naar de follikel mogelijk maakt, wat leidt tot gehydrateerd haar.

 

 

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten