Skip to main content

Als het om collageen gaat , heb je veel opties tot je beschikking! Dus als het erom gaat de “beste” voor uw routine te vinden, kan het nuttig zijn om eerst de voordelen van elk te begrijpen. In dit geval richten we ons specifiek op viscollageen. Hieronder bespreken we wat het is, hoe u het moet innemen en hoe het voor u kan werken.

Wat doet viscollageen

Viscollageen biedt dezelfde voordelen als onze collageenpeptiden en helpt bij het ondersteunen van haar, huid, nagels. Rond de leeftijd van 25 begint ons lichaam steeds minder collageen te produceren, waardoor dit een goede aanvulling is om uw collageen te ondersteunen inname en boost uw dagelijkse welzijnsregime.

Viscollageen voor het lichaam

Gezond eten, voldoende lichaamsbeweging krijgen en collageen – zoals viscollageen – in uw dieet opnemen, zijn een paar manieren om deze belangrijke delen van ons lichaam goed geolied en sterk te houden.

Viscollageen voor de huid

Wanneer de natuurlijke productie van collageen in ons lichaam begint af te nemen, kan dit leiden tot fijne lijntjes en een slappe huid. Collageen helpt de veroudering van de huid door deze stevig, mollig, gehydrateerd en soepel te houden.

Is Viscollageen beter dan andere dierlijke collageen?

Er zijn geen bewijzen dat het ene dierlijke collageen beter werkt dan het andere. Echter beweren veel websites dat viscollageen of rundcollageen beter zou zijn. Hiervoor zijn geen wetenschappelijke onderzoeken en dit valt dus ook niet te bewijzen. Verschillende dieren bevatten net als mensen collageen. Mardanti legt met haar Collageen Beauty Booster de nadruk op huid-, haar-, en nagelverbeteringen. Het viscollageen is vermengd met Vitamine C. Deze combinatie draagt bij aan de normale collageenvorming en geeft stevigheid aan de huid. Regelmatig gebruik van Mardanti Collageen Booster draagt bij aan de huidtextuur en elasticiteit van de huid én vermindert rimpels.

Wanneer moet ik Viscollageen gebruiken?

Zoals gezegd, begint de natuurlijke collageenproductie van ons lichaam rond de leeftijd van 25 jaar af te nemen. Viscollageen wordt gemakkelijk verteerd en opgenomen door het lichaam. Dus om gezond haar, huid, nagels en gewrichten te blijven ondersteunen, wordt ** 1-2 schepjes per dag aanbevolen om deze voordelen te maximaliseren.

Welke vorm van Viscollageen moet ik nemen?

Het type viscollageen dat u gebruikt, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Op de markt van Viscollageen zijn er verschillende supplementen zoals poeder, pilvorm en drankjes. Let vooral op de toevoegingen en kijk welke vorm het zuiverste is. Daarnaast is het belangrijk wat past bij uw beauty routine. Viscollageen zal voornamelijk zichtbare verbeteringen tonen wanneer u het producten regelmatig en voor een langere termijn gebruikt.

Mardanti Viscollageen

Een van de supplementen die gebaseerd is op deze uitgangspunten is de Mardanti Collageen Booster. Dit supplement bevat collageen met vitamine C. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt.

Mardanti Skincare Collageen wordt geleverd in een verpakking met 150 gram collageenpoeder. Afhankelijk van je wensen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op. Tijdens de nachtrust doet je lichaam de rest.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten