Skip to main content

Wat is Collageen?

Het is een vezelig eiwit en een belangrijk onderdeel van de huid. Het helpt om de huid jeugdig en veerkrachtig te houden. Bovendien houdt het de gewrichten soepel en helpt het bij de spijsvertering. Het is ook boordevol met aminozuren die eigenlijk heel belangrijk zijn voor optimaal functioneren van het lichaam. Deze aminozuren zorgen ervoor dat je goed slaapt (glycine) en houden de huid (proline en hydroxyproline) gezond.

Als we ouder worden begint collageen af te breken. Het gevolg is dat verouderingsverschijnselen zichtbaar worden. Om dit tegen te gaan dien je de hoeveelheid collageen in het lichaam te vergroten. Dit is de reden waarom cosmetici dit gebruiken als een vulmiddel om rimpels weg te werken. Het is zacht weefsel en veelzijdig in gebruik. Sommige vrouwen gebruiken het om dikke wangen en volle lippen te krijgen.

Maar in dit artikel gaan we niet in op de plastische chirurgie. Je kunt het voor veel meer gebruiken. Het heeft veelbelovende holistische schoonheid toepassingen. Te weten: uit recente onderzoeken is gebleken dat het drinken van collageen je huid aanzienlijk hydrateert na acht weken. Tevens maakt het de huid sterker en strakker.

Waarom is het zo Populair?

Het lijkt erop dat het drinken de nieuwe grote trend in de schoonheidswereld zal worden. Wat je eet is immers van grote invloed op je uiterlijk, en dat maakt dit zo populair. Er komen steeds nieuwe producten en leveranciers op de markt, omdat de vraag ernaar steeds toeneemt. De meeste poeders waaronder Mardanti Skincare Collageen zijn smaak- en reukloos en halen de collageen uit de schubben van 100% duurzame vis.

Het insmeren  heeft alleen gevolgen voor dat gebied op het lichaam. Door collageen te drinken, of  middels voeding tot je te nemen, kunt je hele huid genieten van de voordelen. Dus niet alleen die rimpels in je gezicht. Ook is het leuk om te weten dat zelfs jongere vrouwen, zonder merkbare rimpels, kunnen profiteren van collageen. De huid wordt dan gladder en straalt meer.

Gesteund door de wetenschap

Naar het effect van collageen op het lichaam zijn er uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken geweest. Mardanti gebruikt Collagen poeder van Peptan. Op de website van Peptan worden verschillende onderzoeken weergegeven over de werking van collageen. De anti-verouderings voordelen zijn goed gedocumenteerd met aantoonbare effecten na slechts 4 weken in verschillende klinische studies.

Voordelen van het drinken van collageen zijn, onder andere:

 • Het verouderingsproces vertragen
 • Het verhogen van de hoeveelheid collageen in de huid
 • Het stimuleren van synthese
 • Het hydrateren van de huid [1]

Mardanti Collageen Beauty Booster

Een van de supplementen die gebaseerd is op deze uitgangspunten is de Mardanti Collageen Beauty Booster. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt.

Mardanti Skincare Collageen wordt geleverd in een verpakking met 150 gram collageenpoeder. Afhankelijk van je wensen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op. Tijdens de nachtrust doet je lichaam de rest.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten