Skip to main content

1. Suiker

Suiker het zit bijna overal in, maar ook in producten waar we het niet verwachten zoals brood, sausjes, soep uit blik en beleg. Suiker breekt je collageen af in je huid waardoor je huid sneller veroudert. Wist je dat suiker je huid 10 jaar sneller kan verouderen? Naast een snellere veroudering van je huid zorgt het ook voor vervelende ontsteking op je huid. Stop vandaag nog met suiker eten.

2. Varkensvlees

Varkensvlees kan ook weer vervelende huidproblemen veroorzaken zoals huidontstekingen. 1 stukje varkensvlees duurt 6 weken voordat het uit je lichaam is. Varkensvlees bevat de verkeerde eiwitten, die vanwege hun structuur snel rotten in je darmen wat kan zorgen voor huidproblemen. Daarnaast bevat het ook groeihormonen wat ook weer kan zorgen voor huidproblemen. Let goed op, want het zit ook in heel veel vleeswaren.

3. Kant-en-klaar producten

Kant-en-klaar producten zitten verpakt in plastic. In plastic zit de stof BPA deze stof kan lekken in je eten. Via het eten komt het in je bloed terecht met alle nadelige gevolgen van dien. Verder zitten er de verkeerde vetten in en om bederf en smaakverlies te voorkomen moeten de ingrediënten enigszins bewerkt worden. Vetzuren worden daarbij verhit om te zorgen voor een langere houdbaarheid. Dit veroorzaakt problemen in je lichaam wat ook weer slecht is voor een mooie huid.

4. Zoetstoffen

Je denkt er goed aan te doen door je suiker te vervangen voor zoetstoffen maar dit is zelfs nog slechter voor je huid en gezondheid. De suikervervange stof die ik bedoel heet Aspartaam en zit bijvoorbeeld in light frisdranken en zoetjes voor in de koffie. Ze hebben geen enkele toevoeging als het gaat om voedingswaarde en ze zorgen voor irritaties, die kunnen leiden tot ontstekingen en verstoringen van je hormoonbalans. En het ergste: ons lichaam breekt deze chemicaliën niet af, maar slaat ze op in het weefsel.

5. Melkproducten

Melkproducten zouden goed zijn voor je botten omdat het calcium bevat, maar dit is een mythe die ooit is ontstaan. Sterker nog; melk kan je botten juist versneld laten ontkalken wanneer er een D3 tekort is (90 % van de Nederlanders heeft dat!). Eet groene groente, dan krijgt je voldoende calcium binnen. Het grootste probleem van zuivel is de hoeveelheid IGF (insulineachtige groeifactoren) heel noodzakelijk voor een kalfje om binnen een paar dagen op z’n pootjes te kunnen staan, en de wei in te kunnen. Maar niet voor ons mensen, en juist die IGF zorgt onder andere voor het ontstaan van huidproblemen, o.a. acne.

Een mooie huid begint dus aan je binnenkant.

Als een mooie huid belangrijk voor je is, dan is een gezonde levensstijl zeer belangrijk. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken, beweging te hebben en voldoende nachtrust. Ook is het belangrijk om de juiste producten aan de buitenkant te gebruiken want veel producten vanuit de winkel werken op de bovenste huidlaag wat alleen werkt voor de verzorging, maar niet op resultaat voor een mooiere huid.

Mardanti, het bioactieve bestanddeel voor verjonging en hydratatie

Onderzoek heeft aangetoond hoe collageenpeptiden de diepere huidlagen van binnenuit helpen versterken en verjongen, terwijl het samenhangende en dichte collageennetwerk wordt behouden, wat de sleutel is tot het voorkomen van rimpels en huidverslapping. Zichtbare effecten na slechts 1 a 2 maanden collageen gebruik. Als een van de meest uitgebreid onderzochte collageenpeptidenmerken op de markt, zijn Mardanti’s meerdere anti-verouderingsvoordelen grondig gedocumenteerd. Verscheidene klinische studies hebben de zichtbare huidgezondheid en schoonheidseffecten aangetoond na slechts een maand gebruik.

Een mooie huid, van binnenuit met het collageen poeder van Mardanti.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten