Skip to main content

Natuurlijke middeltjes tegen wallen en rimpels onder de ogen

Er zijn veel natuurlijke middelen tegen wallen en rimpels onder de ogen. Het probleem met de natuurlijke middeltjes is dat ze vaak een ge√Įsoleerde werking hebben. Dat wil zeggen, ze pakken maar een klein deel van het probleem aan.¬†Komkommer¬†is een van de weinige huismiddeltjes dat tegen zowel rimpels als wallen onder de ogen helpt (bron).

Sommige middelen kunnen rimpels prima verhelpen, maar zorgen er voor dat de wallen onder je ogen groter kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is eiwit. Eiwit is bijzonder effectief tegen rimpels onder de ogen, maar kan de huid kapottrekken waardoor je hele zware wallen onder de ogen krijgt.

Als je de zichtbaarheid van de wallen onder de ogen wilt verminderen is er één tip die je altijd kunt toepassen. Je kunt je ogen verkoelen. Door een koud washandje, een lepel die even in de koelkast heeft gelegen, of zelfs een zakje ijs onder je ogen te leggen, trekken de bloedvaten in je huid samen. Hierdoor wordt veel vocht afgevoerd.

Gezichtsmaskers

Het aanbrengen van een gezichtsmasker is een relatief eenvoudige manier om wallen en rimpels onder de ogen te verhelpen. Door je huid af te sluiten stimuleer je de bloedsomloop in de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd en frisse voedingsstoffen worden aangevoerd. Welk type gezichtsmasker je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van je huidtype.

Huidcrèmes

Gelukkig zijn er ook veel huidcr√®mes op de markt die de werking van verschillende middelen met elkaar combineren. Vaak zit er bijvoorbeeld komkommerextract in deze cr√®mes, maar dan aangevuld met tal van andere ingredi√ęnten.

Sommige van deze ingredi√ęnten helpen specifiek tegen wallen onder de ogen. Retinoide is een vorm van vitamine A die verschillende oorzaken van wallen onder ogen aan pakt (bron). Bepaalde vormen van cafe√Įne kunnen op de huid worden aangebracht om op deze manier wallen tegen te gaan, onder andere als gevolg van de¬†antioxidante¬†werking (bron).

Crèmes tegen rimpels onder de ogen

Als je specifiek iets wilt doen tegen rimpels onder de ogen, dan kun je crèmes gebruiken die argireline bevatten. Argireline is een stof die eenzelfde soort werking heeft als botox, alleen kan deze stof van buitenaf worden toegediend (bron). Daarnaast zijn er tal van stoffen die de collageenproductie in de huid stimuleren. Kleine collageenpeptiden kunnen zelfs door de huid dringen en zo de huid verstevigen.

Wallen en rimpels onder de ogen verhelpen zonder botox

Hoewel botox of een cosmetische ingreep altijd een optie blijft, kun je wallen en rimpels onder de ogen verhelpen zonder botox. Er is een heel arsenaal aan middelen dat je kunt gebruiken. Hierbij werken crèmes en gezichtsmasker het best, maar sommige huismiddeltjes, zoals het aanbrengen van komkommer zijn ook verbazingwekkend effectief.

Mardanti Collageen Beauty Booster

Een van de supplementen die gebaseerd is op het effectief bestrijden van rimpels en wallen onder de ogen is de Mardanti Collageen beauty Booster. Dit supplement bevat collageen met vitamine C. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt.

Mardanti Collageen Beauty Booster wordt geleverd in een verpakking met 150 gram collageenpoeder. Voor het tegen gaan van rimpels en wallen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  √Čn spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  89,95
  √Čn spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  89,95
  √Čn spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  119,95
  √Čn spaar 35 Punten