Skip to main content

Wallen en Rimpels Verminderen zonder Botox? In dit artikel lees je hoe je dit op een natuurlijke manier kunt aanpakken.

Je hebt vannacht geslapen als een roos. Om 22:00 uur lag je al te slapen en je werd pas om 07:00 voor het eerst wakker. Je voelt je vol energie en je meld je op het werk. ‘Slecht geslapen vannacht’ is het eerste dat je hoort? Je kijkt even in een spiegel en je ziet gelijk waarom iemand deze vraag stelt. Je hebt wallen onder de ogen. En tot overmaat van ramp zie je ook nog dat je rimpels weer wat dieper zijn geworden.

Wallen en Rimpels

Wallen en rimpels onder de ogen zijn de nachtmerrie van iedereen die ouder wordt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de wallen of rimpels te verhelpen met een cosmetische ingreep, zoals het aanbrengen van fillers of botox. Dergelijke ingrepen zijn prijzig en ingrijpend, maar gelukkig zijn er alternatieven. Hoe kun je wallen en rimpels onder de ogen ook verhelpen zonder botox? Dat lees je in dit artikel.

Natuurlijke middeltjes tegen wallen en rimpels onder de ogen

Er zijn veel natuurlijke middelen tegen wallen en rimpels onder de ogen. Het probleem met de natuurlijke middeltjes is dat ze vaak een geïsoleerde werking hebben. Dat wil zeggen, ze pakken maar een klein deel van het probleem aan. Komkommer is een van de weinige huismiddeltjes dat tegen zowel rimpels als wallen onder de ogen helpt (bron).

Sommige middelen kunnen rimpels prima verhelpen, maar zorgen er voor dat de wallen onder je ogen groter kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is eiwit. Eiwit is bijzonder effectief tegen rimpels onder de ogen, maar kan de huid kapottrekken waardoor je hele zware wallen onder de ogen krijgt.

Als je de zichtbaarheid van de wallen onder de ogen wilt verminderen is er één tip die je altijd kunt toepassen. Je kunt je ogen verkoelen. Door een koud washandje, een lepel die even in de koelkast heeft gelegen, of zelfs een zakje ijs onder je ogen te leggen, trekken de bloedvaten in je huid samen. Hierdoor wordt veel vocht afgevoerd.

Mardanti Collageen Beauty Booster

Een van de supplementen die gebaseerd is op deze uitgangspunten is de Mardanti Collageen Beauty Booster. Dit supplement bevat collageen met vitamine C. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat
de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt.

Mardanti Collageen Beauty Booster wordt geleverd in een verpakking met 150 gram collageenpoeder. Afhankelijk van je wensen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op. Tijdens de nachtrust doet je lichaam de rest.

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  Én spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  Én spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  Én spaar 35 Punten