Skip to main content

Een jonge en soepele huid dankzij dé beautytrend van dit moment: collageen

 

Je hoort het vast wel. Iedereen heeft het over collageen. Maar waar is collageen nou eigenlijk goed voor? Is collageen goed tegen rimpels?

Wat is collageen?

Onze huid wordt soms gezien als een soort trampoline. Collageen is hetgeen dat onze huid elastisch en soepel houdt, het geeft onze huid een goede basis. Hierdoor zien we er niet alleen gezonder, maar ook jonger uit. Collageen zorgt er dus ook voor dat we minder rimpels hebben. Is dat niet fijn?

Producten met collageen erin zijn een enorme trend in de beauty wereld. Collageen moleculen zijn te groot om door onze huid geabsorbeerd te worden. Het is daarom handiger om producten te kiezen die de productie van collageen kunnen vergroten en versnellen. Een voorbeeld hiervan is retinol of vitamine C. De collageen wordt hier als het ware door geactiveerd. Retinol, een vorm van vitamine A dat helpt bij het verhogen van de cel- en huidvernieuwing. Vitamine C, is goed voor een ultieme collageen boost, vitamine C is namelijk essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsels).

Collageen is de diepste en dikste huidlaag, waardoor het moeilijk is om daar binnen te dringen met alleen een creme. Sommige producten kunnen het collageen niveau in de huid veranderen, zoals het slikken van supplementen of poeders.

Beauty van binnenuit

Een jonge en stralende huid begint bij een bewuste levensstijl. Gezond eten en genoeg bewegen doet namelijk wonderen voor de huid! Als we het hebben over beautyproducten die hier nog een schepje bovenop doen is collageen dé trend van nu. Collageen is een verbindend eiwit dat van nature al in je lichaam zit. Het zorgt voor stevigheid in je hele lichaam; dus ook in je huid. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen in je lijf af en dit gebeurt al vanaf je 25e. Hierdoor worden rimpels en fijne lijntjes steeds beter zichtbaar en laat dat nou precies zijn wat we liever niet willen!  

Te mooi om waar te zijn? Het bewijs van Peptan

Peptan¬ģ collageen peptiden identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan¬ģ is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat.

Meer dan 90% van de Peptan¬ģ collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname. Collageen wordt dus vrijwel niet afgebroken in het lichaam en net als groentes en andere vitamines goed opgenomen door het lichaam.

Een van de bewezen¬†gezondheidsvoordelen van Peptan¬ģ:

 • Gezonde en mooie huid: een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis aan de binnenkant nodig en collageen peptiden, kunnen de kwaliteit van de huid significant verbeteren. De zogenoemde ‚ÄėSchoonheid van binnenuit‚Äô oplossingen zoals nutri-cosmetica en nutritionele supplementen ondersteunen de huid van binnenuit.

Dus waar twijfelen we nog over? Bekijk onze klantresultaten

Peptan Collageen poeder gecombineerd met essenti√ęle vitamines

 

Mardanti heeft het Peptan Collageen poeder gecombineerd met essenti√ęle vitamines voor niet alleen de huid maar ook voor haar en nagels. Denk aan: Vitamine C, Riboflavine (B2), Biotine (B8), Zink, Koper en Hyaluronzuur. Deze vitamines met het Peptan collageen zorgen ervoor dat rimpels en fijne lijntjes verminderen. Het geeft de stevigheid terug aan de huid en maakt het soepel. Vitamine B & C zijn ook goed voor het behouden van sterk en glanzend haar. Daarnaast bevordert het¬† de haargroei. √Čn is het goed voor gezonde nagels. De vraag is dus niet √≥f je Mardanti aanschaft maar van welk voordeelpakket jij wilt genieten ?

Wil jij weten wat Mardanti voor jouw huid, haar en nagels kan betekenen?

Geniet nu van een van de beauty producten voor de beste prijs. Vergeet niet gelijk te kijken bij de combideals voor extra veel korting.

 • ? Tijdelijk actie 2+1 Gratis Mardanti Collageen

  Mardanti Collageen Voor 3 Maanden

  69,90
  √Čn spaar 20 Punten
 • Aanbieding!
  Combineer Hyaluronic Serum & Collageen Poeder

  Hyaluronic Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  √Čn spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Megavoordeel Vitamine C & Collageen Poeder

  Vitamine C Serum & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €117,80.Huidige prijs is: €89,95.
  √Čn spaar 26 Punten
 • Aanbieding!
  Het meest complete pakket voor jouw Beautyroutine

  Serum Voordeelpakket & Collageen Poeder voordeelbundel

  Oorspronkelijke prijs was: €173,70.Huidige prijs is: €119,95.
  √Čn spaar 35 Punten